1399/04/11
راهنمای پیشگیری و کنترل بیماری کووید-(19کرونا ویروس) در بخش های مختلف دانشگاه

ویروس کرونا جزء خانواده بزرگی از ویروس هاست که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عفونت های حاد تنفسی را شامل می شود نشانه های ابتلا به این ویروس در انسان شامل تب،سرفه، تنگی نفس، از دست دادن حس بویایی و چشایی و ... میباشد.
نظر به ضرورت تهیه و تدوین راهنمایی که بتواند در زمینه پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کووید 19و یا مدیریت بحران کمک کننده باشد این راهنما توسط دفتر مشاوره و سلامت و اعضای شورای تخصصی از مراکز بهداشت و درمان دانشگاههای منطقه یک از جمله دانشگاههای صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، تربیت مدرس، شاهد و تهران به منظور حفظ و مراقبت از سلامت دانشگاهیان تهیه شد.
راهنمای حاضر با استفاده از دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل راهنمای گام اول و دوم مباره با بیماری کروناویروس در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پروتکل مرکز سلامت محیط و کار و سازمان جهانی بهداشت  و همچنین توصیه های بهداشتی و تجربیات موفق در زمینه پیشگیری و کنترل کرونا ویروس تهیه گردیده است.