آزمایشگاه های دانشکده مهندسی هوافضا

گروه آموزشی:جلوبرنده

سرپرست آزمایشگاه:دکتر رضا ابراهیمی

پست الکترونیک:rebrahimi@kntu.ac.ir

آدرس:تهران، بزرگراه شهید زین‌الدین شرق، خروجی احسان، آخرین دوربرگردان به سمت غرب، بلوار دانشگاه

معرفی:

آزمایشگاه تحقیقاتی احتراق و پیشرانش در سال 1386 در دانشکده‌ی مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی ­خواجه نصیرالدین طوسی فعالیت خود را با هدف طراحی، ساخت، شبیه‌سازی و تحلیل تجربی سیستم‌­های احتراقی و پیشرانشی جدید و تولید نرم‌افزار­های مورد نیاز در این خصوص آغاز نمود. با تکیه بر تجارب گذشته و با گذشت 11سال از تأسیس این آزمایشگاه تحقیقاتی و با تلاش روزافزون محققان آن، مرکز تحقیقاتی احتراق و پیشرانش دستاوردهای مهمی را به ارمغان آورده است.

گروه آموزشی:آیرودینامیک

سرپرست آزمایشگاه:دکتر مسعود میرزایی

پست الکترونیک:mirzaei@kntu.ac.ir

معرفی:

این آزمایشگاه در آبان‌ماه سال 1384 در دانشکده‌ی مهندسی مکانیک (قبل از تأسیس دانشکده‌ی مهندسی هوافضا) تأسیس شد و فعالیت خود را با انجام پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با صنایع کشور آغاز کرد. امکانات اولیه‌ی این آزمایشگاه در ابتدا 6 کامپیوتر دو هسته‌ای بود که با گذشت زمان امکانات آن تقویت شده است. هم اکنون این آزمایشگاه دارای 120 نود محاسباتی با توان محاسباتی 2/3 گیگاهرتز می‌باشد. در طی دوران فعالیت این آزمایشگاه ده‌ها پروژه‌ی صنعتی و دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در این آزمایشگاه به انجام رسیده است.

گروه آموزشی:دینامیک پروازوکنترل

سرپرست آزمایشگاه: دکتر عبدالمجید خوشنود

پست الکترونیک:Khoshnood@kntu.ac.ir

معرفی:

امروزه کاربردهای روزافزون پرنده‌های بدون سرنشین، انواع مختلف این سیستم‌ها و فناوری‌های جدید مورد استفاده در این پرنده‌ها به یکی از کلیدی‌ترین رویکردهای صنایع هوایی تبدیل شده است. آزمایشگاه پرنده‌های بدون سرنشین با هدف طراحی پرنده‌های بدون سرنشین پیشرفته و تولید زیرساخت‌های آزمایشگاهی این سیستم‌ها از سال 1395 شروع بکار کرد. این آزمایشگاه متشکل از اساتید متخصص در زمینه‌های طراحی و ساخت پرنده‌های بدون سرنشین بوده و پژوهشگران مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در این آزمایشگاه در زمینه‌های مختلف مربوط به این سیستم‌ها مشغول به فعالیت می‌باشند. مهم‌ترین ویژگی مأموریت این آزمایشگاه ضمن پرداختن به موضوعات اصیل و نوین علمی در زمینه‌های پرنده‌های بدون سرنشین ایجاد زیرساخت به منظور هم‌افزایی فعالیت‌های پژوهشی در یک فرآیند همگرا محور می‌باشد. این هدف با برگزاری جلسات بحث، ارائه‌ی پیشرفت کار و معرفی طراحی‌های پژوهشی نوین در آزمایشگاه صورت می‌گیرد که با نقد و ارزیابی گروه‌های مختلف فعال در آزمایشگاه سیر تکاملی خود را طی می‌کند.

گروه آموزشی:مهندسی فضایی

سرپرست آزمایشگاه: دکتر مهران میر شمس

پست الکترونیک: mirshams@Kntu.ac.ir

گروه آموزشی:سازه هوایی

سرپرست آزمایشگاه:دکتر مهناز ذاکری

پست الکترونیک:m.zakeri@kntu.ac.ir

معرفی:

استفاده از سازه‌های پیشرفته مانند پوسته‌های نازک تقویت شده و پنل‌های هیبرید یا ساندویچی در کنار کاربرد مواد پیشرفته‌ای همچون کامپوزیت‌ها، پیزوالکتریک‌ها و مواد هوشمند برای ساخت وسایل نقلیه‌ی هوایی و فضایی، به سرعت در حال توسعه است. این آزمایشگاه در سال 1396 به منظور آشنایی دانشجویان با مباحث مرتبط و جهت‌دهی به فعالیت‌های تحقیقاتی آن‌ها، تأسیس شد. هدف از تأسیس این آزمایشگاه، انجام فعالیت‌های تحقیقاتی منسجم و هدفمند در راستای تحلیل عملکرد و طراحی سازه‌های پیشرفته‌ی هوایی و فضایی است.

گروه آموزشی:مهندسی فضایی

سرپرست آزمایشگاه:دکتر علیرضا باصحبت نوین‌زاده

پست الکترونیک:novinzadeh@kntu.ac.ir

معرفی:

آزمایشگاه تحقیقاتی سیستم‌های دینامیکی در سال 1390 در جهت تأمین دانش فنی طراحی و تحلیل و تست سیستم‌های دینامیکی که با صنعت مربوطه در تعامل است، تأسیس گردید.

گروه آموزشی:سازه های هوافضایی

سرپرست آزمایشگاه: دکتر سعید ایرانی