امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی و شرکت نیان الکترونیک

تفاهم‌نامه همکاری بین "دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی" و "شرکت نیان الکترونیک" در دانشکده مهندسی برق به امضای دکتر امرایی، رئیس دانشکده مهندسی برق و مهندس محمدعلی چمنیان، مدیرعامل شرکت نیان الکترونیک رسید.

" شرکت نیان الکترونیک " به‌عنوان قدیمی‌ترین استارت‌آپ رشدیافته و بزرگ‌ترین شرکت دانش‌بنیان کشور با هدف تجاری‌سازی دانش در حوزه مهندسی الکترونیک؛ شاخه الکترونیک قدرت، طراحی و ساخت تجهیزات مبدل انرژی الکتریکی پرکاربرد در صنایع مهم زیربنایی کشور، از سال 1374 فعالیت خود را آغاز کرده است و در حال حاضر به‌عنوان بزرگ‌ترین طراح و تولیدکننده مبدل‌های الکترونیکی انرژی الکتریکی در کشور می‌باشد که توانسته است اکثر نیاز کشور در زمینه تغذیه سوئیچینگ مخابراتی را برطرف سازد.

نظر به سابقه خوب، اهداف و مأموریت شرکت در راستای برآورده‌سازی نیازهای مشتریان صنعتی و خانگی بازارهای هدف، با به‌کارگیری توانمندی‌های جوانان ایرانی و با توجه به ظرفیت‌های دانشکده در آموزش نیروی متخصص و توانمند، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشکده مهندسی برق و شرکت نیان الکترونیک امضا شد تا بتواند بستری مناسب برای تعامل متقابل صنعت و دانشکده باشد و از تجربه و توانمندی این شرکت در همکاری با اساتید و نیروی متخصص دانشکده مهندسی برق بهره‌مند شد.

برای مشاهده متن تفاهم نامه به تب حمایت ها مراجعه فرمایید.
تاریخ:
1400/03/04