فراخوان محورها و سرفصل های پژوهشی استان برای استفاده در پایان نامه های دانشجویان و تحقیقات اساتید
باسلام و احترام
اداره استان تهران به عنوان پایتخت کشور و همجواری دستگاه های حاکمپنی ملی و دستگاه های اجرای محلی با پیچیدگی های خاصی مواجه است. سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با همکاری تمامی دستگاه‌های اجرائی مستقر در این استان، اقدام به تدوین سند آمایش سرزمین و استاد توسعه استان تهران و اسناد توسعه 16 شهرستان آن نموده، که همگی به تایید مراجع قانونی رسیده و برای اجرا در دست اقدام است.
در راستای تقویت ارتباط دستگاههای اجرانی استان با دانشگاه‌ها و از مجموع اسناد توسعه ای استان، مسایل و مشکلات استان در قالب 17 محور و 142 سر فصل پژوهشی استخراج شده تا دانشگاه‌ها، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران، از آن‌ها استفاده و به وظیفه اجتماعی خود برای حل علمی مسایل و مشکلات دستگاه های استانی کمک نماینده این موضوع در جلسه کارگروه آموزش، پژوهشی، فناوری و نوآوری استان به تصویب رسیده است.
 پیوست محورها و سرفصل های پژوهشی استان تهران

تاریخ: